Tarieven

AanbodTijdsduurTarieven
Kennismakingsgesprek30 minutengratis
Intakegesprek60-90 minuten75 euro
Traject ‘Ik leer anders’** (5 sessies)349 euro
Coaching én ‘Ik leer anders’60 minutentraject op maat**
Losse sessies60 minuten60 euro
Telefonisch consultmeer dan 15 minuten30 euro

*Bij coaching ‘Ik leer anders’ is een gratis kennismakingsgesprek voldoende. Een intakegesprek is niet nodig. De inschatting is dat er 5 sessies van een uur nodig zijn, inclusief werkboek en leerling-account van de online-trainer. Blijkt dat uw kind of u zelf behoefte aan meer sessies heeft, dan kan dat altijd of mocht ik de inschatting maken en u gaat akkoord, betaalt u per losse sessie van een uur. Tijdens de sessies en de thuisopdrachten heeft uw kind het werkboek van Ik leer anders nodig.

**Wij werken met trajecten op maat:

**Bij coaching én ‘Ik leer anders’ krijgt u een gratis kennismakingsgesprek. Naar aanleiding van het intakegesprek maak ik een plan op maat. Want ieder kind, iedere ouder, iedere situatie, iedere vraag is ‘anders’. Daarom bied ik een traject dat helemaal aansluit bij uw persoonlijke vraag, wensen en behoeftes. Dan krijg je het beste resultaat! De kosten variëren van 349 – 799 euro. Het kan ook voorkomen dat u als ouder sessies nodig heeft voor het beste resultaat van uw kind.

In het behandelplan staat beschreven aan welke doelen we gaan werken, de kosten, hoeveel sessies er nodig zijn. Dan is het voor iedereen duidelijk. Bij de prijs zit alles inbegrepen: de coachingsafspraken, 21% btw, voorbereiding, materiaal, werkboek, leerling-account van de online trainer, tussentijds mail- en/of telefonisch contact, nazorg en eventuele verslaglegging en/of bezoeken aan school, etc.

Goed om te weten:

  • In de meeste gevallen wordt coaching niet vergoed door uw verzekeraar. De kosten kunt u wel als ziektekosten opvoeren bij de belastingdienst. In sommige gevallen kan er een beroep worden gedaan op het PGB. Informatie hierover kunt u opvragen bij uw gemeente.
  • Betaling vindt plaats via facturatie, voorafgaand aan het traject.
  • Bedragen zijn inclusief 21% btw, tenzij anders vermeldt.
  • Op bovenstaande tarieven zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
  • Voordat een coachingstraject wordt gestart, zullen door beide ouder(s)/verzorger(s) de algemene voorwaarden moeten worden ondertekend.
  • De privacy verklaring is op de site van kindercoachsannie.nl te lezen.